Care sunt cele mai așteptate filme pentru copii din 2019

Cele mai așteptate filme pentru copii din 2019. Copiii au nevoie de povești. De întâmplări fanteziste, care să le pună imaginația la treabă, care să le sporească creativitatea și să le dea prilejul de a duce acțiunea mai departe. Să o îmbogățească cu propriile idei. Cu propriile intrigi. Filmele animate, bine alese, pot, cu succes, să aducă în mintea celor mici, imagini, care, odată puse cap la cap, îi pot determina să gândească altfel, în culori, în cadre, în care sunt prezente personaje, intriga, deznodământul. Cu timpul, ajung ei înșiși să-și croiască după chipul și asemănarea celor văzute, propriile filme, propriile povești, dând dovadă de creativitate și originalitate, ce-i pot salva din multe situații. 

2019 ne-a pregătit filme animate, care pun laolaltă sau dimpotrivă, în antiteză, blândețea, forța, curajul, timiditatea, încrederea sau deznădejdea. Vi le-am selectat mai jos pe cele mai interesante.

ÎnapoiPagina 1 din 9

1. Cele mai așteptate filme pentru copii din 2019. „Cum să-ți dresezi dragonul!” (1 martie 2019)

“How to Train Your Dragon: The Hidden”, altfel spus, “Cum să-ți dresezi dragonul!” este o poveste despre maturizare, despre găsirea curajului de a înfrunta necunoscutul, și mai cu seamă despre cum nimic nu te poate pregăti pentru momentul în care ești obligat să renunți la cineva drag. Prietenia neașteptată dintre un adolescent viking și un neînfricat dragon Furia Nopții devine, pas cu pas, într-o inșiruire de momente care te țin cu sufletul la gură, o aventură de-o viață.

ÎnapoiPagina 1 din 9
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()