Horoscopul copiilor în 2021. Ce le rezervă astrele copiilor în funcție de zodie

horoscopul copiilor 2021
Horoscopul copiilor 2021. Care sunt previziunile pentru anul următor?

Horoscopul copiilor în 2021. Viitorul sună foarte bine, dacă ne luăm după ce spun astrele despre cum le va fi copiilor noștri în 2021. Berbecii sunt plini de energie, micii Tăurași vor să fie în centrul atenției, iar Capricornii se relaxează și meditează. Și asta nu este tot! Dacă credeți în astre, să vedem cum va fi anul următor pentru fiecare zodie în parte!

Horoscopul copiilor în 2021. Gemenii au mintea mai ascuțită ca niciodată

Berbec (21 martie-20 aprilie)

Copiii născuți sub acest semn zodiacal vor avea un an plin de progrese și de noi achiziții. Berbecii vor fi veseli, curioși și dornici să descopere cât mai multe lucruri, de aceea părinții lor vor spune că par mereu în acțiune.

2021 este anul în care nativii din această zodie vor manifesta nevoia de a fi cât mai independenți. Deci, în funcție de vârsta berbecuțului tău, va fi momentul înțărcării, al frecventării grădiniței sau marea clipă în care va rămâne singur acasă pentru prima oară!

Fiind mereu în mișcare, poate apărea riscul unor mici accidente, lovituri, julituri. Însă berbecii sunt în general puternici și se pot reface destul de ușor după orice afecțiune.
Atenție și la zona capului: pot fi sensibili la dinți, gât, urechi sau nas.

Au nevoie mereu de noi activități, pentru că micii berbeci se plictisesc repede și stimularea continuă îi ajută. Cine știe? Poate îl înscrii la un club sportiv sau petreceți mai mult timp împreună în natură.

Taur (21 aprilie-20 mai)


Personalitatea copiilor din zodia Taur va fi într-o continuă transformare în 2021. Este anul emoțiilor intense, a descoperirii de sine și a unor talente neștiute până acum! Astrele spun că va fi un an memorabil pentru copii născuți sub acest semn zodiacal, care le poate marca întreaga existență!

Micii tăurași vor avea tendința să își schimbe programul de somn, poate datorită emoțiilor pe care le experimentează, așa că aveți grijă să le creați o rutină de odihnă, cu ore cu culcare și de trezire cât de cât fixe.

Copiii Taur vor să se facă remarcați, le place să fie în centrul atenției, așa că trebuie încurajați să-și descopere latura socială, să-și facă noi prieteni, să vorbească în public, dacă sunt mai mărișori.

Petrece cât mai mult timp alături de nativul în Taur, deoarece are nevoie de confirmarea opiniilor și sentimentelor, are nevoie de o validare din partea unui adult a tuturor schimbărilor pe care le experimentează.

Gemeni (21 mai-21 iunie)

Cele mai importante achiziții ale copiilor născuți în această zodie în 2021 vor fi cele de natură intelectuală, cognitivă. Micuții Gemeni vor învăța cu ușurință tot felul de noțiuni noi, vor dobândi noi abilități și au nevoie să fie stimulați cât mai mult.

Limbajul va apărea rapid în cazul celor micuți, iar cei săriți de 5 ani pot ține adevărate discursuri care pot impresiona și un om mare!

Tendința lor de a învăța cât mai mult îi poate obosi pe micii Gemeni, așa că trebuie să ai grijă să se odihnească suficient. Tot la capitolul sănătate, astrele spun că este posibil ca unii Gemeni să prezinte anumite alergii asemănătoare cu cele ale părinților lor, așa că fii cu ochii pe semnele unor astfel de reacții.

Le plac plimbările foarte mult, deci, dacă pandemia se mai micșorează n-ar strica să-ți plimbi copilul cât mai mult în 2021: la mare, la munte, la bunici la țară sau, de ce nu, peste hotare!

Rac (22 iunie-22 iulie)

Micul Rac va fi tare mămos în 2021, indiferent de vârstă. Vrea să fie cu mami, să o simtă aproape în fiecare zi. Dar stai liniștită, este doar o fază, depinde doar de tine cum o gestionezi.

Copilul Rac va fi foarte ascultător anul acesta, cuminte, părinții se vor lăuda cu el peste tot, ba chiar se vor gândi să îi facă un frățior care să-i semene! Îi place să se joace singur, dar dacă are musafiri, va împărți cu siguranță jucăriile cu ei.

Va fi apreciat de cei din jur, își va face cu ușurință prieteni, pentru că este o fire destul de sociabilă. Îi plac foarte mult îmbrășișările, oferă-i cât mai multe în fiecare zi!

Nu va avea probleme prea mari de sănătate, cea mai sensibilă zonă va fi burtica și pot apărea mici intoleranțe alimentare, dureri ușoare sau indigestii.

Horoscopul copiilor în 2021. Fecioarele au parte de un an plin de armonie

Leu (23 iulie-22 august)

Se va face remarcat peste tot pe unde vei merge cu el, pentru că are un an în care micul Leu este vedetă. Sau cel puțin așa îi place să fie! Stă la poze, râde mult, este vesel, vrea să atragă toate privirile.

Învață foarte ușor tot ce i se spune sau se predă. Poate chiar ar trebui să încerci primele lecții cu o limbă străină. La vârstele mici se învață cel mai ușor! Sau, cine știe? Poate vrea să descopere un instrument muzical. Testează-i talentele în 2021!

Bebelușii lei își vor uimi părinții în fiecare zi: gânguresc mult, merg mai repede decât te-ai fi așteptat, ba chiar vor învăța să mănânce singuri cu lingurița. Cu sănătatea stau bine în general, poate doar niște mici accidente casnice sau la joacă pot să le dea neplăceri.

În acest an vei remarca ce personalitate puternică are copilul tău, care te va uimi de fiecare dată cu alegerile făcute, cu seriozitarea cu care abordează situațiile de viață, cu ușurința cu care trece peste momentele în care a avut de suferit.

Fecioară (23 august- 22 septembrie)

Copiii din zodia Fecioară vor fi ca niște furnicuțe în 2021. Își ajută părinții la treburile casnice, își fac temele la timp (dacă sunt școlari), învață să își strângă singuri jucăriile, dacă sunt ceva mai micuți.

Bebelușii din această zodie vor fi plini de energie și au chef de joacă atât ziua, cât și noaptea! Se înțeleg bine cu frații, cu ceilalți membrii ai familiei, deci nu va fi o problemă să-ți lași copilul cu cineva apropiat ca să-ți mai tragi sufletul din când în când!

Dacă tu va trebui să mergi la serviciu, copilul născut în zodia Fecioarei va accepta cu ușurință o bonă, fiind destul de sociabil și înțelegător, deci ești o mamă tare norocoasă.

Armonia este cuvântul care va caracteriza copiii Fecioară în 2021, deci îi așteaptă un an liniștit, fără accidente și incidente, doar cu amintiri frumoase atât pentru ei, cât și pentru familiile lor. Cât privește sănătatea, nu vor fi probleme deosebite, poate doar o simpă răceală sau o durere de burtică să îi tulbure câteva zile armonia!

Balanță (23 septembrie -22 octombrie)

Micile balanțe vor avea un an senzațional, plin de noi cunoștințe acumulate, de deprinderi motrice dobândite și achiziții de comunicare. Echilibrați de mici, și cu un puternic simț al măsurii nici nu vei ști cum trece timpul alături de copilul tău.

Te va uimi anul acesta cu firea sa independentă, cu capacitatea de a se descurca singur, cu rapiditarea cu care învață orice lucru vrei să îl înveți.

Îi plac jucăriile care îi pun la treabă imaginația și creativitatea, îi place să memoreze poezii și să asculte povești seara, înainte de culcare. Dă-i ce-și dorește și vei vedea cum înflorește în fiecare zi!

Îi place să se distreze, să danseze, să asculte muzică. Este foarte posibil ca mica ta Balanță să descopere în 2021 un talent pe care nimeni din familie nu îl are, așa că fii cu ochii în patru, poate asta va fi viitoarea sa carieră!

Scorpion (23 octombrie-22 noiembrie)

Îi place să vorbească mult, și o va face cât este ziua de lungă. Dar asta este o veste extraordinară, micul tău scorpion va cuceri pe toată lumea cu spusele sale. Chiar și bebelușii din această zodie sunt guralivi și vor rosti primele cuvinte mai devreme decât alți nativi.

Are uneori tendința de a sta singur, de aceea este bine să-l scoți cât mai des în lume, să-l plimbi în parcuri, să aveți prieteni cu care să vă vizitați din când în când. Dar, când vine vorba de somn, vei vedea că nu prea îi place să doarmă singur, ci cu mami sau cu tati.

Este foarte bun la calcule, la matematică, îi plac în general jocurile care îi stimulează gândirea logică. Cine știe? Poate în 2021 își va dezvolta și mai mult înclinațiile sale inovative, constructive.

Față de anul precedent va fi mult mai atent, se concentrează mai bine, învață cu ușuriță, iar în ceea ce privește sănătatea vei vedea că stă foarte bine la capitolul imunitate și este mult mai rezistent la orice te trimitea la medic înainte.

Horoscopul copiilor în 2021. Nativii din pești au înclinații artistice

Săgetător (23 noiembrie-21 decembrie)

Copiii născuți în această zodie vor avea un an extraordinar, așa că părinții ar trebui să țină un jurnal cu toate progresele făcute. Astrele sunt de partea micilor săgătători dându-le un an plin de energie, creativitate și inteligență.

Personalitatea este într-o continuă transformare, tot mai strălucitoare de la o zi la alta. Vei descoperi un copil mai sociabil ca niciodată, iar dacă este bebeluș, te va uimi zilnic cu noi deprinderi specifice vârstei.

Cu sănătatea stau în general bine micii Săgetători, poate o ușoară scădere a imunității în sezonul rece să-ți dea mici bătăi de cap, dar cu siguranță nu vor fi probleme majore.

Simțindu-se în formă, copiii din această zodie vor avea tendința de a face mai multe lucruri deodată, așa ca voi, părinții, va trebui să îi învățați să prioritizeze lucrurile și mai ales cum se face o acțiune complexă respectând etapele de lucru.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

După un an destul de agitat, copiii din zodia Capricorn își vor găsi mult visata relaxare. Mereu perfecționiști și ambițioși, vor învăța în 2021 că este în regulă să mai greșească uneori, că și așa pot avea destule de învățat.

Inteligenți și serioși, atenți la detalii și foarte organizați, micii Capricorni vor avea un an al progreselor în plan intelectual.

Bebelușii vor avea și multe achițizii motrice, vor merge devreme, vor învăța să mânuiască jucăriile specifice vârstei, vor scăpa de scutec mai devreme decât ți-ai fi închipuit.

În ceea ce privește sănătatea, să acorzi o atenție deosebită oaselor, să te asiguri că primește destul calciul și vitamina D. Călătoriile și studiile ocupă un loc important în viața lor în 2021, dar și consolidarea relațiilor cu toți membrii familiei.

Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

2021 este un an foarte important pentru micii Vărsători, deoarece în semnul lor zodiacal apar influențe astrale puternice, deosebite, transformatoare. Drept urmare personalitatea lor va intra într-un amplu proces de schimbare, iar copilul te va suprinde în mod plăcut.

Va face lucuri pe care nu te așteptai să le vezi prea curând, va progresa rapid și va învăța „din zbor” orice aude; îți va fi ție greu să ții pasul cu el!

La capitolul sănătate lucrurile vor sta destul de bine. Zonele mai sensibile sunt gâtul și urechile și există șanse să se întâlnească cu una din bolile copilăriei la întoarcerea în colectivitate.

Copiii din acestă zodie acceptă ușor schimbările în 2021, se vor adapta lejer situațiilor noi, chiar și bebelușii-Vărsător vor fi surprinzător de cuminți, înțelegători și relaxați, atât ziua, cât și noaptea!

Pești (20 februarie-20 martie)

Un an minunat pentru cei mai mici nativi din zodia Peștilor, deoarece au astrele de partea lor în 2021. Sunt sănătoși și fericiți, calmi și dornici să își depășească limitele. Unii dintre ei vor cere primul lor animal de companie, alții vor descoperi un hobby nou ori își vor manifesta și mai mult înclinațiile artistice.

Cele mai notabile progrese le vor avea între mai și iulie. N-ar strica să notezi ce face nou în această perioadă copilul tău, poate așa îți vei da seama mai târziu care este menirea lui în viață. Peștii iubesc apa, iar niște cursuri de înot, chiar și în cazul bebelușilor sunt mai mult decât bine venite în 2021.

Mergeți împreună, pentru că au nevoie să simtă că sunt apreciați de cei din jur. Vei remarca o creștere a stimei de sine pe tot parcursul anului și acesta este un lucru extraordinar pentru personalitatea sa care este în formare.

Vor sta bine cu sănătatea, singurele avertismente sunt cele legate de dantură (durere la erupția dentară în cazul bebelușului, carii sau dinți strâmbi în rândul celor mai mari).

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()