Cele mai simpatice anunțuri despre sarcină din lumea celebrităților

Două liniuțe roz aduc cu ele cea mai mare bucurie. Un moment important în viață, pe care oricine îl dorește sărbătorit alături de cei dragi. În ultimul timp, viitorii părinți au devenit foarte creativi cu privire la modul în care își împărtășesc știrile despre sarcină și bebeluși, în special pe rețelele de socializare. De la fotografii care implică animale de companie sau frați mai mari cu semne drăguțe până la tricouri personalizate și postere false, editate cu ajutorul programelor speciale.

Unele celebrități au ales să fie în pas cu tendințele și și-au anunțat fanii în moduri inedite că vor deveni părinți. Jessica Alba a anunțat pe Instagram că așteaptă cel de-al treilea copil, iar Beyoncé a dezvăluit sarcina gemelară printr-o fotografie inedită. Iată cele mai simpatice anunțuri despre sarcină din lumea celebrităților, adunate de www.realsimple.com!

ÎnapoiPagina 1 din 6

1. Jessica Alba a anunțat sarcina cu numărul 3 printr-o imagine haioasă

Actrița și co-fondatorul Companiei Cinstite, Cash Warren, au anunțat că așteaptă cel de-al treilea copil. Vestea a fost împărtășită pe rețelele de socializare cu ajutorul unei fotografii haioase. Jessica și cele două fiice, Honor și Haven, țin în mână baloane în formă de cifre – 1,2,3!

ÎnapoiPagina 1 din 6
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()