Rutina de culcare pentru copii, pe zodii

Rutina de culcare nu e aceeași pentru toți copiii. Unii vor să mai tragă puțin de timp, iar alții devin morocănoși dacă se depășește ora obișnuită. Iată cu ce te poți confrunta înainte de culcare, în funcție de zodia copilului tău.

Nu credem neapărat în horoscop, dar ne place să-l auzim sau să-l comentăm cu prietenii. Iar când cunoaștem pe cineva, nu poate lipsi clasica întrebare: „Tu ce zodie ești?“.

Și atunci când suntem la o cafea sau în parc, noi, mămicile, mai vorbim uneori și despre diferențele dintre copiii noștri în raport cu semnul zodiacal sub care s-au născut. Al meu e Taur, d-aia e așa încăpățânat sau Al meu e Săgetător și nu mai pot să-l iau de afară. Bineînțeles, toți copiii sunt unici, dar unele asemănări ne uimesc uneori.

Ei bine, cei de la PopSugar.com au alcătuit o listă cu provocările la care să te aștepți atunci când îl pregătești pe cel mic de culcare. Deci, în ce zodie e copilul tău ca să-ți spunem ce probleme ai? 🙂

ÎnapoiPagina 1 din 12

1. Rutina de culcare pentru copiii în Berbec

Părinții care au un mic Berbecuț ce aleargă toată ziua de colo colo trebuie avertizați. Ei nu se lasă ușor păcăliți de o rutină de somn. Nici nu vor să audă de culcare până când nu simt ei că sunt obosiți. Și chiar dacă reușiți să-i faceți să adoarmă, să nu vă surprindă dacă se vor trezi în mijlocul nopții și vor vrea să… se joace. De aceea este esențial să vă asigurați că și-au consumat energia înainte de a-i băga la pat.

ÎnapoiPagina 1 din 12
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()