Idei de cadouri de Crăciun, pentru mama și tata

cadouri pentru mama

Deși majoritatea părinților se gândesc la idei de cadouri pentru copii, la fel de importante sunt și cadourile pe care și le-ar putea face între ei. Cum niciunul nu se așteaptă la cadouri scumpe din partea celor dragi, mai jos găsești idei de cadouri pentru mama și tata, varianta cu experiențe, nu lucruri, scrie wellnessmama.com.

Idei de cadouri de Crăciun pentru mama

O zi liberă

Mamele lucrează din greu tot anul, dar în preajma sărbătorilor parcă nu mai au timp nici să respire. Un cadou special este un voucher (care poate fi făcut acasă, împreună cu copiii) cu o zi (sau mai multe) în care aceasta nu trebuie să gătească, să facă curat sau orice altă activitate casnică.

Răsfăț

Cum am scris și mai sus, după atâta muncă, mamele merită să se răsfețe din când în când. Așa că nimic nu este mai frumos decât un voucher sau un abonament la un salon de cosmetică, unde se poate relaxa în voie. Acolo poate face ce vrea ea: masaj, tuns, pedichiură/manichiură, pensat, etc.

Întâlniri

Cuplurile cu copii pot confirma că nu prea le rămâne timp pe care să-l petreacă împreună. Așa că o surpriză plăcută ar fi ca soțul și copiii să plănuiască o întâlnire romantică în care ea nu va trebui să facă nimic, doar să fie prezentă.

Somn

Este obositor să ai grijă de familie și de casă, pe lângă job, așa că, adesea, mamele au nevoie de zile în care să nu se trezească de dimineață ca să poată să facă aceste lucruri. Un weekend de somn poate fi un lucru foarte apreciat.

Idei de cadouri de Crăciun pentru tata

Bere fabricată acasă

Este un lucru știut de toată lumea că bărbații adoră berea și meșteșugurile. Așa că îi poți face un cadou care să îmbine aceste două lucruri. Îi poți cumpăra cărți cu ajutorul cărora să învețe să facă bere acasă sau să-i cumperi truse speciale pentru acest proces. Dacă îi iei și ingredientele necesare, poate să înceapă imediat.

Sport

Al doilea lucru pe care îl preferă bărbații este sport. Fie că-l practică, fie că se uită la el, poți profita de acest lucru pentru a-i face cadouri. De la bilete la meciuri în care joacă echipa preferată la articole de echipament, există o varietate de idei de cadouri pe care i le poți face.

Activități în aer liber

Deși fiecare bărbat are gusturi diferite, toți au ceva în comun: activitățile în aer liber. Poți planifica mici excursii în care puteți campa cu toții sau îi poți lua o undiță (pentru când se duce cu băieții la pescuit), etc.

Experiențe unice

Dacă soțul tău este un bărbat aventuros, îi poți face cadou experiențe unice, cu ajutorul cărora va simți adrenalina pompându-i în piept. De la saltul cu parașuta la bungee jumping sau scufundări, sigur vei găsi o activitate pe care abia va aștepta să o facă.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()