Cele mai bune filme pentru întreaga familie

filme pentru întreaga familie

Cele  mai bune filme pentru întreaga familie se vizionează cel mai bine acasă, în timpul liber. Și cum urmează o perioadă plină cu vacanțe și concedii, am făcut o listă care să vă țină ocupați. Mai jos găsești cele mai bune 8 filme pentru întreaga familie, scrie parenting.com.

Marea aventură Lego (The Lego Movie)

Creat pentru a sparge recordurile încasărilor, primul lungmetraj LEGO urmărește povestea lui Emmet, o piesă Lego, în timp ce este însărcinat cu salvarea întregului univers LEGO.  Cu ajutorul vrăjitorului Vitruvius, a tinerei domniţe Wyldstyle şi a lui Batman, el trebuie să-i facă faţă tiranului Lord Business care vrea să lipească piesele între ele.

Regatul de gheață (Frozen)

Cu siguranță unul dintre cele mai bune filme pentru familia ale anului 2013, filmul spune povestea înduioșătoare a Annei și a Elsei, două surori separate de talentul misterios al Elsei de a îngheța tot ce atinge. Devotarea Annei o ajută să o găsească pe Elsa prin condiții arctice, care s-a ascuns după ce a transformat regatul într-o iarnă fără sfârșit.

Regatul secret (Epic)

Mary Katherine, fata unui om de știință cam ciudat, descoperă că a fost născută într-o lume mică plină cu ființe ascunse în pădurea din apropierea casei ei. În timp ce forțele malefice încearcă să dețină controlul, Mary Catherine trebuie să facă echipă cu noii ei prieteni pentru a proteja ambele lumi.

Sunt un mic ticălos 2 (Despicable Me 2)
Continuarea primului film îi are în prim-plan pe Gru, în timp ce se zbate să mențină echilibrul între viața de familie și cea de la muncă. După ce şi-a câştigat renumele de cel mai talentat hoţ de pe planetă, maleficul Gru constată că trebuie să înfrunte o concurenţă pu­ter­nică venită din partea tânărului Vector. Când acesta din urmă fură Marea Piramidă din Giza, Gru, împreună cu armata lui de minioni, vrea să fure chiar Luna.

Saving Mr. Banks: În căutarea poveștii (Saving Mr. Banks)

După repetate cereri de la Walt Disney, P.L. Travers, autorul Mary Poppins, cedează în sfârșit și acceptă să lucreze cu el și să-și transforme povestea într-un lungmetraj. Această poveste te ghidează prin călătoria dureroasă a domnului Travers, care l-a ajutat să producă o asemenea operă de artă.

Hobbitul: O călătorie neașteptată (The Hobbit: An Unexpected Journey)

Dacă familiei tale i-a plăcut trilogia Stăpânul inelelor, atunci sigur va adora acest prim film în seria de dinainte. Urmărește un tânăr Bilbo Baggins în timp ce este ales de Gandalf ca să ajute o trupă de pitici să-și recupereze casa de la dragonul neînfricat Smaug.

Neînfricata (Brave)

Ai o fiică încăpățânată acasă? Dacă da, acesteia îi va plăcea să se uite la prințesa Merida în timp ce învață cum să echilibreze tradiția familiei sale cu visurile și ambițiile personale. După ce dorința Meridei devine realitate, curajul ei are parte de testul suprem pe care trebuie să-l treacă pentru a-i salva pe cei dragi ei.

Epoca de gheață 4: Continente în derivă (Ice Age 4: Continental Drift)

În timp ce lumea lor înghețată începe să se topească, Manny și prietenii lui sunt separați de cei dragi printr-o modificare a vremii. După ce se luptă cu pirații și se zbat ca să rămână în viață, aceștia trebuie să învețe să se adapteze noilor împrejurimi pentru a se putea întoarce acasă.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

 

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()