Ce să iei cu tine în avion când călătorești cu bebe

Urmează să călătorești pentru prima dată cu avionul cu cel mic și îți este teamă de reacția lui, dar și că nu ai la-ndemână lucrurile de care o să ai nevoie? Descoperă în rândurile de mai jos ce să iei cu tine în avion când călătorești cu bebe!

Nu puține sunt mamele care spun că e mult mai ușor să călătorești cu un bebeluș cu avionul decât cu un copilaș de câțiva anișori. Iar motivele care susțin acest lucru sunt nenumărate: ai hrana asigurată dacă alăptezi bebelușul, el nu are nevoie de multe jucării, doarme mai des. În schimb, cu un copilaș lucrurile stau diferit. Are nevoie de mâncare, de jucării, dar și de activități care să îl captiveze. De departe cel mai important moment este primul zbor pe care îl faci alături de bebeluș, arată www.mumsnet.com Ca acesta să fie unul plăcut pentru amândoi este bine să împachetezi din timp lucrurile de care o să ai nevoie. Noi îți spunem ce să iei cu tine în avion când călătorești cu bebe.

ÎnapoiPagina 1 din 5

1. Scutece și haine de schimb

Ce să iei cu tine în avion când călătorești cu bebe – este prima întrebare care îți vine în minte când te gândești că urmează o primă experiență de acest gen. Ei bine… din bagajul pe care îl iei cu tine în avion nu trebuie să lipsească scutecele. Iar numărul lor trebuie să fie mai mare având în vedere cât de des este nevoie să fie schimbate la un bebeluș. În aceeași geantă este bine să pui crema care ajută la prevenirea iritațiilor de scutec, o pungă în care să pui scutecele folosite, dar și o muselină sau o salteluță pe care să îl poți schimba pe micuț. La fel de importante sunt și șervețelele umede, de aceea e bine să ai un pachet mai mare la tine. Bine este să pui în bagaj și haine de schimb pentru bebe, dar și pentru tine. Nu se știe dacă el o să se agite mai mult și o să transpire sau dacă o să se murdărească în timp ce mănâncă. Situația este valabilă și pentru tine așa că nu uita să pui câteva tricouri în plus în bagaj.

ÎnapoiPagina 1 din 5
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()